Π.Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», Παν/κή Οφθ/κή Κλινική,
Γραμματεία ΕΕΓ : 210 7229.091

Νέα & Ανακοινώσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΕ για το έτος 2019

Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία μετά το πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο των μελών της, ολοκλήρωσε το πλάνο των προσεχών επιστημονικών προγραμμάτων, και ανακοινώνει τις ημερομηνίες των επιστημονικών εκδηλώσεων (ημερίδες, διήμερα, συνέδριο) που θα πραγματοποιήσει το έτος 2019.

Η ενημέρωση αυτή κρίνεται απαραίτητη ως προς τον χρόνο κοινοποίησής της (Οκτώβριος 2018), λόγω του αυξανόμενου όγκου εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται πλέον στην Αθήνα αλλά και όλη την Ελλάδα, και αποσκοπεί στον έγκαιρο προγραμματισμό των ενδιαφερομένων φορέων και ιατρών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα οφθαλμολογικά δρώμενα, και βέβαια, στην αποφυγή κατά το δυνατόν, διεξαγωγής ταυτόχρονων εκδηλώσεων, από πλευράς λοιπών επιστημονικών εταιρειών, ιδιωτικών κλινικών και κέντρων, αλλά και φαρμακευτικών εταιρειών, όπως έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο ρόλος των εκδηλώσεων και η προσφορά συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στα μέλη μας, αποτελεί το σοβαρότερο έργο των επιστημονικών εταιρειών πλέον, με την διαμορφωμένη οικονομική κατάσταση και την δυσκολία μετάβασης για μετεκπαίδευση και παρακολούθηση συνεδρίων στο εξωτερικό, από τους περισσότερους συναδέλφους μας.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και την ενεργό συμμετοχή σας, και αυτή τη χρονιά!

Εκ μέρους του ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ε. ΠΑΡΟΙΚΑΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΟΕ για το έτος 2019

02.03.2019 – ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ / ΑΘΗΝΑ

03-05.04.2019 – ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ για τις εξετάσεις στο ΕΒΟ (10-11.05.2019) / (Απευθύνεται στους υποψήφιους των εξετάσεων ΕΒΟ και εξετάσεων τίτλου ειδικότητας)

06-09.06.2019 – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ / ΑΘΗΝΑ-ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

21-22.09.2019 – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ / ΠΟΡΟΣ – Sirene Blue Hotel

09.11.2019 – ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ / ΑΘΗΝΑ

glaucoma_logo_text.png
Η Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος διοργανώνει ετήσια Συνέδρια, προκειμένου να πληροφορηθείτε έγκυρα οτιδήποτε νεότερο αφορά στο γλαύκωμα.