Π.Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», Παν/κή Οφθ/κή Κλινική,
Τμήμα Γλαυκώματος, Λεωφ. Μεσογείων 154
Γραμματεία ΕΕΓ : 210 7229.091

Νέα & Ανακοινώσεις

ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2018

Η επόμενη προγραμματισμένη επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, με τίτλο «ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2018» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, μεταξύ 10.00 και 18.30.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας σας προσκαλεί στην καθιερωμένη ετήσια ενημέρωση, που γίνεται για ένατη συνεχόμενη χρονιά, και που έχει φέτος εμπλουτιστεί με παρουσίαση όλων των νέων επιστημονικών δεδομένων από τα σημαντικότερα συνέδρια και περιοδικά, με σχολιασμό από έμπειρους ειδικούς και με την ενεργή συμμετοχή όλων σας.

Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των Ελλήνων επιτυχόντων στις εξετάσεις για το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Οφθαλμολογίας από τον φορέα European Board of Ophthalmology (EBOD) για το έτος 2018, με έπαινο που θα παραδώσει η ΕΟΕ στους παρισταμένους επιτυχόντες.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ειδικευόμενους και ειδικευμένους οφθαλμιάτρους, και όπως όλες οι εκδηλώσεις της Ε.Ο.Ε., δεν έχει καμία οικονομική συμμετοχή.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, πατήστε εδώ 

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία, μέσω email ή τηλεφώνου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. /  210-72.57.823, 693-65.60.795)

glaucoma_logo_text.png
Η Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος διοργανώνει ετήσια Συνέδρια, προκειμένου να πληροφορηθείτε έγκυρα οτιδήποτε νεότερο αφορά στο γλαύκωμα.
© Copyright 2020 Greek Glaucoma Society. All Rights Reserved.| Designed By csattica

Αναζήτηση