Π.Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», Παν/κή Οφθ/κή Κλινική,
Τμήμα Γλαυκώματος, Λεωφ. Μεσογείων 154
Γραμματεία ΕΕΓ : 210 7229.091

Νέα & Ανακοινώσεις

52o Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο

Αγαπητά μέλη,

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας ανακοινώνει την διοργάνωση του 52ου Πανελλήνιου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, από 6 έως 9 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα, στο «Μέγαρο διεθνές Συνεδριακό Κέντρο».

Tο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο, αποτελεί το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός των δραστηριοτήτων της Ε.Ο.Ε, καλύπτοντας όλες τις υποειδικότητες της Οφθαλμολογίας, με προσκεκλημένους ομιλητές από την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο. Συγκεντρώνει την πλειοψηφία των οφθαλμιάτρων, προσφέροντας την μέγιστη δυνατότητα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση των σημαντικότερων νεότερων εξελίξεων – “αιχμών” σε όλο το φάσμα της Οφθαλμολογίας, ενώ παράλληλα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για ειδικευμένους ιατρούς, ειδικευόμενους, φοιτητές και νοσηλευτές για γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και δυνατότητα κατανόησης και αφομοίωσης των σύγχρονων επιτευγμάτων.

 

Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το συνέδριο, στο σύνδεσμο: http://www.poscongress.gr

 

Η ιστοσελίδα ανανεώνεται συνεχώς, παρέχοντας πλήθος πληροφοριών σχετικά με τη δυνατότητα εγγραφής, διαμονής και υποβολής εργασίας για τους συνέδρους, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής με διάφορες μορφές χορηγίας για τις εταιρείες του κλάδου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραμματεία ΕΟΕ: Τηλ. 210-72.57.823

Οργανωτική Γραμματεία 52ου ΠΟΣυνεδρίου: ERA Ltd – Τηλ. 210-36.34.944

glaucoma_logo_text.png
Η Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος διοργανώνει ετήσια Συνέδρια, προκειμένου να πληροφορηθείτε έγκυρα οτιδήποτε νεότερο αφορά στο γλαύκωμα.
© Copyright 2019 Greek Glaucoma Society. All Rights Reserved.| Designed By csattica

Αναζήτηση