Π.Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», Παν/κή Οφθ/κή Κλινική,
Τμήμα Γλαυκώματος, Λεωφ. Μεσογείων 154
Γραμματεία ΕΕΓ : 210 7229.091

Διοικητικό Συμβούλιο

Image

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος ανακοινώνει ότι το 26ο Συνέδριο Γλαυκώματος θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24-26 Φεβρουαρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne, στην Αθήνα. Πρόκειται για το πρώτο συνέδριο της Εταιρείας Γλαυκώματος μετά από δύο χρόνια κατά τα οποία η Εταιρεία Γλαυκώματος υποχρεώθηκε να ακυρώσει το καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο της λόγω των υγειονομικών συνθηκών. Το συνέδριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία προκειμένου να επιτύχουμε την ουσιαστική συμμετοχή και διαδραστικότητα που διακρίνει διαχρονικά τα συνέδρια της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος και να έχουμε την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε με φίλους και συναδέλφους.

Όπως κάθε χρόνο, η θεματολογία είναι εστιασμένη στην κα­θημερινή κλινική πράξη και πλαισιώνεται από έγκριτους ξένους και Έλληνες ομιλητές, που μέσα από διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια, συμπόσια, dry labs & στρογγυλά τραπέζια, θα μας ενημερώσουν για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα του Γλαυκώματος και πως η νέα γνώση μεταφράζεται και εφαρμόζεται στην καθημερινή κλινική πράξη.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε στην ενεργό συμμετοχή σας για τη διεξαγωγή ενός επιτυχημένου συνεδρίου για μία ακόμη χρονιά.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος

Ο Πρόεδρος
Φώτης Τοπούζης

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος

Μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα τον Σεπτέμβριο του 2021, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΓ, για την επόμενη τετραετία, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Φ. ΤΟΠΟΥΖΗΣ
Φ. ΤΟΠΟΥΖΗΣΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θ. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ
Θ. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ι. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ
Ι. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ. ΜΑΓΚΟΥΡΙΤΣΑΣ
Γ. ΜΑΓΚΟΥΡΙΤΣΑΣΜΕΛΟΣ
Ε. ΚΑΡΜΙΡΗΣ
Ε. ΚΑΡΜΙΡΗΣΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Δ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΜΕΛΟΣ
Σ. ΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ
Σ. ΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣΤΑΜΙΑΣ
glaucoma_logo_text.png
Η Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος διοργανώνει ετήσια Συνέδρια, προκειμένου να πληροφορηθείτε έγκυρα οτιδήποτε νεότερο αφορά στο γλαύκωμα.
© Copyright 2023 Greek Glaucoma Society. All Rights Reserved.| Designed By csattica

Αναζήτηση