Π.Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», Παν/κή Οφθ/κή Κλινική,
Τμήμα Γλαυκώματος, Λεωφ. Μεσογείων 154
Γραμματεία ΕΕΓ : 210 7229.091

25o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΛΑΥΚΩΜΑΤΟΣ

Athens, Greece
Hotel "Grande Bretagne"

25ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΛΑΥΚΩΜΑΤΟΣ

Ημερομηνίες Συνεδρίου
Πέμπτη 11 - Σάββατο 13 Απριλίου 2019
Image

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος ανακοινώνει ότι το 25ο Συνέδριο Γλαυκώματος θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 11-13 Απριλίου 2019, στην Αθήνα.

Όπως κάθε χρόνο, η θεματολογία είναι εστιασμένη στην κα­θημερινή κλινική πράξη και πλαισιώνεται από έγκριτους ξένους και Έλληνες ομιλητές, που μέσα από διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια, συμπόσια, dry labs & στρογγυλά τραπέζια, θα μας ενημερώσουν για τις νεώτερες εξελίξεις στον τομέα του Γλαυκώματος.

Η τριήμερη αυτή επιστημονική εκδήλωση οργανώνεται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γλαυκώματος.

Το Συνέδριο θα ξεκινήσει το μεσημέρι της 11ης Απριλίου, ημέρα Πέμπτη, στους συνεδριακούς χώρους του Ξενοδοχείου «King George», με θεματολογία εστιασμένη στην καθημερινή κλινική πράξη με φροντιστήρια και dry labs και θα συνεχιστεί τις επόμενες δύο ημέρες στους συνεδριακούς χώρους του Ξενοδοχείου «Grande Bretagne», με διαλέξεις, συμπόσια και στρογγύλες τράπεζες για τις νεώτερες εξελίξεις στον τομέα του Γλαυκώματος.

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, θα απονεμηθεί το Μετάλλιο Τιμής &· Αξίαs «Α. Αναγνωστάκη - Α. Τράντα» στον προσκεκλημένο ομιλητή Καθηγητή Μ. Roy Wil­son.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε στην ενεργό συμμετοχή σας για τη διεξαγωγή ενός επιτυχημένου συνεδρίου για μία ακόμη χρονιά.

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Παπακωνσταντίνου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΕΥ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ)

ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ  - 150,00 €

ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ  - 70,00 €

*Κατά την τιμολόγηση, τα παραπάνω ποσά εγγραφής επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%

 

ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η εγγραφή παρακολούθησης για λοιπές κατηγορίες συνέδρων (νοσηλευτές, φοιτητές) είναι δωρεάν και περιλαμβάνει το δικαίωμα παρακολούθησης των ομιλιών, το έντυπο πρόγραμμα του συνεδρίου και το πιστοποιητικό παρακολούθησης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση βεβαίωσης του αρμόδιου φορέα (Νοσοκομείου, Πανεπιστημίου) περί της ιδιότητας του ενδιαφερομένου.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Η εγγραφή στο συνέδριο για τους Επαγγελματίες Υγείας περιλαμβάνει δυνατότητα παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος, παραλαβή του συνεδριακού υλικού, είσοδο στην έκθεση και συμμετοχή στα γεύματα και δια­λείμματα καφέ που προσφέρονται κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
  • Προεγγραφές στο συνέδριο μπορούν να γίνουν με γραπτό αίτημα των συνέδρων, μέσω email στην Γραμματεία του Συνεδρίου έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.
  • Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 21 CΜΕs (Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης). Θυμίζουμε πως με βάση τις ισχύουσες διατάξεις του ΕΟΦ, το δικαίωμα παραλαβής πιστοποιητικού προϋποθέτει την παρακολούθηση τουλάχιστον του 60% του συνόλου του επιστημονικού προ­γράμματος και την συμπλήρωση ανώνυμου εντύπου αξιολόγησης.
  • Καθ' όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα λειτουργεί σε δύο αίθουσες έκθεση οφθαλμολογικών μηχανημάτων, εργαλείων και φαρμάκων από εταιρείες του κλάδου.

Κατεβάστε το πρόγραμμα του συνεδρίου

Ωράριο λειτουργίας Γραμματείας Συνεδρίου

Πέμπτη 11.04 – King George : 13.00-21.00

Παρασκευή 12.04 – Grande Bretagne : 09.00 – 19.30

Σάββατο 13.04 – Grande Bretagne : 09.00 – 19.30

Επικοινωνία

Επικοινωνία: Σ. Παπαδέδε, Υπεύθυνη Γραμματείας ΕΕΓ

Email: greekglaucomasociety@gmail.com

glaucoma_logo_text.png
Η Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος διοργανώνει ετήσια Συνέδρια, προκειμένου να πληροφορηθείτε έγκυρα οτιδήποτε νεότερο αφορά στο γλαύκωμα.
© Copyright 2024 Greek Glaucoma Society. All Rights Reserved.| Designed By csattica

Αναζήτηση